onsdag 30 januari 2008

Mitt hem

Läste just igenom det inlägg som jag halvt glömt att jag skrev, pinsamt säger jag bara, men jag skyller på att jag hade inte sovit på lite över 32 timmar och jag var hungrig, trött och vild. och varit sjuk ;P
När jag väl somnade så sov jag som en stock ända tills mitt undermedvetna väckte mig av dåligt samvete och det visade sig att anledningen var att jag var försenad. Ännu mer pinsamt, två dagar i rad. Får inte hända imorgon.
Åt frukost och såg att min nerladdning forfarande inte var klar. Det är den inte nu heller, trots att jag har haft den uppe den i över 2 dygn... Jag började se den på crunch, men den var dubbad på mandarin vilket inte var så hett, dels för det fula språket och dels för att varken rösterna eller munrörelserna passade alls. När munnarna var helt stilla så fortsatte rösterna. INTE helt lyckat måste faktisk alla erkänna.
Saknar mitt gamla trogna bittorrent där man kunde ladda ner massa i olika fönstret. Ofta man uppdaterar med en SÄMRE version? Är man duktig då eller? Är det status att bara kunna ladda ner en grej åt gången? Trodde väll inte det!

Fick ingen semla :'(

Köpte upp mina sista julklappspengar; Ansiktskräm, linne och en sjal. Hoppas det var värt det.

Mor-Min bjöd mig på middag. Det vart borritos och hon hade köpt en fanta bara till mig, puss på hon för att hon alltid vet vad jag vill ha. Har varit sjukt sugen på fanta hela veckan, hon är typ telepatisk. Sen hade hon stickat supersöta sockar åt jag med långt skaft, hon är världens sötaste mamma. Vi åt glass och såg TV som efterätt, men tyvärr var det bara som hastigast för jag var tvungen å fara till fotokursen. Kom dock ändå sen.
Vi var i mörkerummet, lyckades bara framkalla filmen (under många om och men) och inga kort. Det vart pinsam stämning då jag insåg att jag hade tagit ett egokort... Rullen blev dock lite fail, hoppas iaf dem på Soppan blev bra, men dem såg tyvärr värst ut.
Borde egentligen skicka bilder till örjan nu... :/


Please forgive me
If I act a little strange
For I know not what I do.
-David Gray