tisdag 10 juli 2007

Eftersom det har regnet så mycket de senaste dagarna så bestämde jag och mamma oss för att fara och shoppa i Arvidsjaur. På Dollarstore! Hurra för Dollarstore!
Den är alldeles ny, i en stor fin lokal med breda gångar. Med andra ord har den inte hunnit bli skabbig som alla andra Dollarstore butiker. Där fyndade vi många nödvändiga prylar. Sen for vi på Ugglan och köpt en tavla till syrran där (för hon har äntligen flyttat ut. Förhoppningsvis för gott.) och sen gick vi och fika på Holken. Det var mysigt. Sen vimla vi runt på Arvidsjaurs bakgator och parkerade om några gånger, för att mamma skulla till en affär som hade tygrea. Vi ångrar då inte att vi gick in där. För det första var expediten hur trevlig som helst, för det andra fyndade vi SKITSNYGGA tyger. Ett till mamma och ett till jag. Mitt var vackert mönstrat i brunt och koppar. 30kr m = 7½ m = 210 kr! Det är ju inget! Särskilt inte med tanke på att det kostat 200 kr metern innan rean ^^;;
Älskar det :*

Nu får jag inte köpa mer ><
Annars kommer jag gå minus då jag sa köpa kameran. Det är bara 15 dagar kvar till lön förövrigt. Glad! Måsta jag bara ta mig till lägenheten och måtta upp för det jag ska sy.

Matta ne~~!