lördag 2 juni 2007

My hometown

Okey, första helgen hemma på två-tre veckor. Det har varit hur skönt som helst! Vindstilla och stekande hett. Man behöver inte anstränga sig för att vara intressant, för det vet folk här redan att man inte är och de gillar en ändå för att de är precis lika dana själv. Fast helgerna i Skellhell är långt från tråkiga.
*
Ikväll så var hele högen + 2 barn på Skibbikken och soft-porrade sig. Högst minnesvärt, bild och kamera bevis finns kvar. Vill lägga in på datorn, men vet tyvärr inte hur man gör. Spelade vattenbrännboll, vollyboll och grillade och spelade kubb. Och jag gick igenom saker människor aldrig ska behöva uppleva för att få tag i några jävla grillpinnar :/
*
Linnéa kom tillbaks från Cypern, hur kul som helst. Mitt psyke skulle nog inte klarat sig mycket längre till med bara Anna och Amanda :) Har gått på stan med henne, handlat typ matchande 50 spänns tröjor och solat. Det har även varit vernissage med våra oljeporträtt och spelning med musikarna. Vart jävulskt argAnna, Amanda med fler. Hört talas om hänsyn och respekt? Vill ni inte lyssna far därifrån, förstör inte för dem som spelar och dem som vill höra.

hey brothers
sisters
lovers
you are all i need
- Days will pass