tisdag 29 januari 2008

Före stormen...

Trots mina ansträngningar så kom jag tydligen sent igen..?
Egentligen var jag inte sen alls, utan bara att lärarna, som helt uppenbart inte läst schemat (som jag gjorde på morgonen), började för tok för tidigt. Vi har mentorstid 9.40, inget/ingen kan få mig att tro något annat. Jag vet vad jag läste imorse.
Jag var där ~9.35, men det spelade som vanligt ingen roll, och det är ingen ideé att bråka med nån om det, de har alla sina alldeles egna åsikter om att jag kommer försent, när sanningen är att de inte vet alls.
Jag orkar inte starta en fight med dig ansikte mot ansikte för du är helt sär och ibland önskar jag bara att du skulle kunna hålla käften. Du säger endå bara samma sak om och om igen, du vet inte allt och du har sällan rätt så snälla sluta skrika och bete dig som en uppmärksamhetshora... är vad jag har velat säga ett bra tag, men nu har jag verkligen gett upp. Orka verka märkvärdig.

Jag och Anna var på hockey och det gick väll... ehm... sådär?
Tål verkligen inte... Att heja på sitt egna lag är ju en självklarhet, men att håna motståndar laget och bete sig så jävla svinigt är så jävla PATETISKT. Utan motståndare så skulle inte era jävla älskade lag kunna spela alls! Fullvuxna män som svär, skräpar ner och spottar snus inomhus etc, barn som härmar dem och får beröm. Det är för TRAGISKT. Jag klarar inte av det. Vill inte vara runt det.
Att fara med Anna var kul såklart, om det inte hade varit för henne så hade jag aldrig stannat efter hur "vårt" lags suportrar välkomnade...
Jja, i framtiden så duger sportnytt och de ovanliga gågerna jag ser med min far, men tack iaf Anna.

Nu ska jag sova, har varit uppe i över ett dygn.
Tror mitt knä kommer svullna...



Most conversations are simply monologues delivered in the presence of witnesses.
- Margaret Millar

Törnrosa

Hmn, har inte gått och laggt mig än...
Ska försöka stjäla en stund i estetar sofforna under dagen så jag inte kollapsar helt, har trots allt lovat Anna att följa på hockeyn. Jag håller på att ge vika, inte bra. Hoppas jag inte blir hockey-bög, det kändes tveksamt men risken finns alltid.

Nu måste jag dra till skolan, jag vill inte komma för sent då själva rektorn ska komma och skälla på oss för just det.
BY!