torsdag 24 januari 2008

Kamisama, Mou Sukoshi Dake

Jag ska inte skriva något seriöst eller försöka uttrycka mina djupa och plågade konstnärskänslor. Skulle bara nämna att jag kommer till skolan imorgon, om någon kände att de var intresserade. Önskar verkligen att jag inte behövde, jag trivs bra där jag sitter. Jag tror verkligen att jag skulle bli en helt fantastisk Agorafob, men tyvärr är jag inte det utan bara sjuk, hungrig och luktar jävligt illa. Borde verkligen ta en dusch.

*

Har kommit fram till att Takeshi Kaneshiro är en helt fantasisk skådis. Folk får tycka att jag är en "jävla japan-wannabee", säger bara så för att han är "snygg", försöker göra mig märkvärdig etc. Skulle inte förvåna mig, har hört allt det där förut, förväntar mig det till och med. Men tyvärr är jag inte så ytlig att jag bestämmer mig för att gilla eller ogilla någon på grund av deras etnisitet. Förutom förstås, som alla som känner mig vet, polacker.


Borde verkliegn springa ner i duschen nu...
...
Men jag tror jag vill forsätta vara ofräsch och låtsas att jag inte behöver fara på skolan. Jag ska dricka min Cola, äta mina Ostkrokar och förundras över att jag har mat i mitt kylskåp och fungerande internet. Det lönar sig att bryta upp och stoppa in knivar i bredbandslådan!
Jag rekomenderar!


Mamma, du skämmer bort mig <3