fredag 25 januari 2008

Björk - Hyperballad

In my previous life:
You Were: A Brave Belly Dancer.
Where You Lived: Central Africa.
How You Died: Decapitation.

Det där kändes verkligen som det stämde, särskilt den där biten om magdansös, det vet ju alla som har haft självförsvar med jag om. Det var därför ni skrattade eller hur? För att jag var så jävla bra?
Kändes ändå som att halshugning var rätt cool, känns lite mer unikt än att bli skjuten eller få cancer. Om jag nån gång ska ta självmord kör jag nog en repeat och bygger en alldeles egen gillioutin, kanske till och med klä ut mig till marie antoinette eller något annat trevligt. Måste erkänna att det skulle se lite malplacerat ut i min lägenhet, men jag är ju trots allt bild-esterare vilket ger mig ursäkten att vara hur jävla spårad jag vill för jag har liks inget att leva upp till.
Hoppas alla uppfattar sarkasmen? Om inte så är ni sämst.

Har märkt att folk har börjat irritera sig på mina sovvanor. Personligen tycker jag att de är helt fantastiskt trevliga, att vara uppe 4-5 timmar innan skolan börjar är ju hur skönt som helst, det känns som om man har sovmorgon.
Jag kanske borde skriva ett inlägg om något jag faktiskt gjort snart, men det kändes jobbigt.



Ett citat jag kände stämde in på veckans stämning, det är seriöst menat och jag hoppas verkligen ingen ta illa vid sig av det, och om ni gör det så var det verkligen inte min mening. Jag kanske läser in andra saker i det än vad ni gör i det, så snälla var inte arga eller beskyll mig för något.

"Life does not cease to be funny when people die any more than it ceases to be serious when people laugh."
-George Bernard Shaw

Sjukdomen är inte bara fysisk...

Ibland blir jag bara så arg på mig själv och arg på min kropp.
Varför?
Det kunde ha blivit den bästa kvällen på mycket länge :(

Jag borde laga min "middag" nu...